Плитка та сантехніка Keramis
0 (800) 30-44-40Оберіть місто
Плитка и сантехника Keramis
UA
RU
Каталог товарів
Головна
Мiсто
Оберіть місто
Змінити місто
Каталог товарів
0 800 30 44 40

Кольорова сантехніка для ванної кімнати в 2023 році

Вибір кольорової сантехніки

Сантехніка білого кольору універсальна та елегантна, але... злегка буденна, чи не так? Якщо ви згодні з цим твердженням, вихід напрошується сам собою: купити ванну, унітаз, умивальник або змішувач більш яскравого та сміливого відтінку! Але спочатку потрібно відповісти на питання, як вибрати кольорову сантехніку – і які моделі такого оснащення сьогодні найбільш актуальні?

Плюси та мінуси кольорової сантехніки

У пофарбованої сантехніки є кілька важливих переваг:

  • Ефектний зовнішній вигляд, що незмінно привертає увагу, – особливо якщо використовується правильне освітлення у ванній.
  • Кольорову сантехніку можна підібрати точно в тон до оформлення приміщення або його окремих елементів (на кшталт меблів для ванної).
  • Темні та приглушені відтінки менш примхливі у догляді, оскільки на них менш помітні забруднення, краплі та дрібні подряпини.

Кольорова сантехніка в інтер'єрі

При виборі кольорової сантехніки важливо дотриматися почуття стилю, щоб таке сміливе рішення стало органічним для ванної кімнати

Хоча й пара недоліків у вибору кольорової сантехніки є:

  • Така техніка часом погано поєднується з насиченим за малюнком оздобленням – як плитка під мармур, панно або плитка-мозаїка.
  • У невеликій кімнаті яскрава або темна сантехніка візуально «з'їдає» простір (нівелювати можна за допомогою світлої плитки для ванної).
  • Кольорові унітази та раковини апріорі дорожче за аналогічні білі, іноді різниця у вартості може бути кратною.

Кольорові ванни – вибір і ціни

Кольоровою може бути будь-яка ванна: хоч сталева, хоч акрилова, хоч із литого каменю. А ось тип вибирати зазвичай не доводиться. Адже фарбують в основному окремостоячі ванни, які і місця займають багато, і самі по собі коштують чимало. Варіантів оформлення такої кольорової сантехніки фактично три, всі вони – нижче на прикладі конкретних моделей:

Artel Plast Ярослава

Бежева акрилова ванна

Коли запитують, як вибрати кольорову сантехніку, зазвичай мають на увазі саме такі моделі – пофарбовані цілком. Ця акрилова ванна в «базі» біла, але під замовлення її виконують у будь-якому відтінку з палітри RAL. Вона буде відмінно поєднуватися із керамогранітом та іншою класичною за кольором плиткою.

Roca Newcast

Сіра ванна

Зазвичай якщо фарбують чавунні ванни, то роблять це саме так, як із цією моделлю. У неї кольорова емаль наноситься тільки зовні, а внутрішня поверхня чаші залишається білою. Виглядає таке рішення дуже елегантно та підійде до будь-якого стилю: від класики до сучасного мінімалізму.

Панель Ravak City

Панель для ванни під дерево

Досягти схожого з минулим пунктом ефекту можна і без серйозних витрат – для цього треба вибрати декоративну панель, яка пофарбована у потрібний колір або має певний малюнок. В цьому конкретному випадку панель призначена для ванни Ravak та оформлена «під горіх».

Хітові кольорові ванни

Вибір кольорового умивальника у ванну кімнату

Якщо ванни фарбують «в масі» або наносять на їх поверхню емаль, то у умивальника є третій варіант – кольорове скло. Але з чого б не була зроблена раковина, зіставте її з її оточенням, насамперед тумбою у ванній. Якщо вона сильно декорована або у неї стільниця з плитки з вираженим візерунком – замовте білий умивальник. Вибір кольорової сантехніки зазвичай складається з таких рішень:

Rea Belinda

Сірий умивальник

Матове сіре забарвлення цієї керамічної раковини пасує будь-якому за стилем інтер'єру. Вона в міру строга та лаконічна, при цьому поєднується з білим, чорним, сірим кольорами, різними відтінками деревини. Плюс умивальники такого кольору досить прості у щоденному догляді.

Kraus GV-398-19mm

Коричнева раковина

Коричневі відтінки в палітрі від «капучіно» до «шоколаду» виглядають дуже й дуже благородно, але така модель – ще й вельми незвичайно. Адже ця кругла раковина виготовлена із загартованого скла коричневого кольору, який доповнений мідними «вкрапленнями», що створюють неповторний візерунок.

Duravit Vero

Чорна раковина

Чорна сантехніка – серед найбільш популярних трендів сучасного ринку, і цей умивальник повністю їм відповідає. До того ж він прямокутний, що теж у центрі уваги моди. Але пам'ятайте: на глянцевій поверхні чаші будуть добре помітні всі висохлі бризки.

Стильні кольорові раковини

Підбираємо та купуємо кольоровий унітаз

Якщо ванни і особливо раковини пропонують найширший асортимент із яскравих відтінків, то вибір унітазів (і звичних, і підвісних) скромніший. Але це цілком логічно, так як вибрати кольорову сантехніку такого типу намагаються із поправкою на практичність та особливості її експлуатації. З найбільш типових моделей виділимо такі:

Creavit Lara

Чорний унітаз

Серед усіх кольорів для унітазів чорний – чи не найкраще рішення. Тому з моделлю на зразок такого компакту ви отримаєте збалансоване рішення за всіма основними характеристиками. Такий унітаз легко вписати і в арт-деко, і в прованс, і в хай-тек, а його очищення відносно нескладне.

Idevit Halley Iderimless

Золотистий унітаз

Золотисте оздоблення в сантехніці завжди актуальне, хоча унітази, пофарбовані «під золото», все-таки неоднозначне рішення. Тому, якщо ви хочете додати ванній золотого шику, варто обмежитися частковим забарвленням, як в цій моделі. Вона без надмірностей підкреслить смак та почуття міри.

Creavit Ducky

Дитячий унітаз

Часто кольорові та яскраво розфарбовані унітази роблять для дітей, як ця модель із «качиним» оформленням. При цьому сама по собі така сантехніка зазвичай біла, а колір додають «мультяшні» деталі на бачку, кришці, основі. Завдяки цьому ціна подібного унітазу залишається досить помірною.

Модні кольорові унітази

Кольорові змішувачі для душу або ванни

Не буде перебільшенням сказати: саме на змішувачах для ванної, душа та кухні виробники, що називається, відриваються по повній. Адже вибір кольорової сантехніки такого типу включає буквально всі кольори веселки, причому навіть у кислотних або грайливих варіаціях. Правда, такі варіанти не сильно популярні, а більш поширені варіації, аналогічні наступним моделям:

Kludi Adlon

Золотистий змішувач

В оформленні змішувачів золотистий колір, мабуть, ніколи не втратить любові покупців. Причому деколи це не просто імітація, а справжня позолота, як у випадку із цією моделлю (23 карата, між іншим!). Шкода лише, що золотий колір, як і бронзовий, органічний тільки в класичному та ретростилі.

Blanco Avona-S

Чорний змішувач

Для змішувача чорний колір, як і у випадку інших типів сантехніки, чи не ідеальний варіант. Це прекрасно помітно на прикладі такої моделі. Вона хоч і стримана зовні, але візуально дорога. До того ж подібний декор буде гарною парою до мийки з каменю та відіграє на контрасті з кухонною плиткою на фартусі.

Grohe Eurodisc Joy

Білий змішувач

На перший погляд у такій статті білий змішувач, подібний до цієї модифікації, здається зайвим. Однак він цілком відповідає завданням кольорової сантехніки! Адже в більшості своїй змішувачі оформлені в сріблястому кольорі, а білі версії на їх фоні виглядають свіжо та по-справжньому яскраво.

Надійні кольорові змішувачі для ванни, раковини, душа, кухні

Як ще додати кольору у ванній?

Ванна з кольоровою сантехнікою

Асортимент зараз такий широкий, що можна вибрати не тільки кольорову сантехніку, але й море іншого пофарбованого оснащення для ванної кімнати

Перелічені види кольорової сантехніки – лише частина з усього асортименту. Тому при бажанні можна доповнити оформлення ще безліччю яскравих елементів: від біде до душової системи, від піддона до рушникосушки та аксесуарів для ванної. Вибір вражає, так як вибрати кольорову сантехніку легко буквально на будь-який смак – що і підтверджує каталог інтернет-магазину Keramis!

Рекомендовані кольорові біде

Популярні кольорові душові системи

Якісні кольорові душові піддони

У нас ви завжди отримаєте якісну сантехніку в тому чи іншому кольорі – і при цьому на привабливих умовах. Просто звертайтеся до наших консультантів: вони з радістю допоможуть зробити правильний вибір кольорових ванн, умивальників, унітазів та іншого оснащення для вашої квартири або будинку!

Купити кольорову сантехніку в інтернет-магазині Кераміс
Інші новини
Всі новини...

Популярна серія змішувачів KLUDI BOZZ у новому золотому виконанні!

Улюблена колекція наших клієнтів KLUDI BOZZ відтепер доступна до замовлень в популярному кольорі BRUSHED GOLD!

20 березня 2024

Зі святом весни, любі жінки! З чарівним святом 8 Березня!

З чарівним святом 8 Березня!

07 березня 2024

Кухонні змішувачі OMNIRES SWITCH - вишуканий дизайн та джерело кристально чистої води а вашому домі.

Зустрічайте OMNIRES SWITCH. Це нова колекція змішувачів, що характеризується мінімалістичним дизайном.

14 лютого 2024

Ловіть подарунки до Різдвяних свят!

Різдвяний розіграш 2023 року спільно з Omnires

01 грудня 2023

Керамограніт Bien Ceramica. Огляд колекцій

Турецька фабрика керамічної плитки Bien Ceramica привертає увагу неперевершеними колекціями настінної плитки та керамограніту

22 листопада 2023

KERAMIS - офіційний партнер державної програми єВідновлення!

Магазин KERAMIS долучився до програми єВідновлення та додатково пропонує спеціальні умови, персональний сервіс та спеціальні ціни

15 вересня 2023

Keramis - партнер проекту X-Card

Всі власники «Картки харків’янина» мають змогу робити покупки в наших офлайн-магазинах та інтернет-магазині за спеціальною ціною

12 вересня 2023
Lavita

Lavita

Польський бренд із понад 30-річною традицією, який належить Domino Polska

25 серпня 2023

З Днем Незалежності України!

Слава Україні!

24 серпня 2023
Розіграш змішувача Grohe

Ловіть подарунок від Grohe!

Keramis спільно із відомим німецьким сантехнічним брендом Grohe розпочинає спекотний розіграш новинки 2023 року на нашій офіційній сторінці в інстаграмі

17 липня 2023

З Днем Конституції України!

Сьогодні, 28.06.2023, ми відзначаємо День Конституції, важливе свято, яке символізує основу нашої державності та правового ладу

28 червня 2023
Вхід в особистий кабінет