Плитка та сантехніка Keramis
0 (800) 30-44-40Оберіть місто
Плитка и сантехника Keramis
UA
RU
Каталог товарів
Головна
Мiсто
Оберіть місто
Змінити місто
Каталог товарів
0 800 30 44 40

Вибір душового піддона.

Выбор поддона душевой кабины

З чого потрібно починати "зведення" душової кабіни? Як і у випадку зі звичайним будинком, з фундаменту, тобто з поддону. Він є базою для всієї конструкції та забезпечує збір та злив стічної води. Тому купівля подібного компонента повинна бути усвідомленою і враховує всі нюанси. А для цього потрібно заздалегідь прояснити, як вибрати душовий піддон - і на що звернути увагу в його пристрої?

Правильно вибираємо матеріал піддону для душової.

Перше, що треба дізнатися: з чого виготовлена ​​пропонована сантехніка. Варіанти зазвичай такі:

Які бувають піддони за розмірами?

Наступним кроком необхідно визначитися з габаритами такого елемента для душової кабіни. Причому оцінку цього параметра варто поділити на два пункти:

  • Довжина/ширина. Насамперед, вибір душового піддону повинен спиратися на розміри як кімнати, так і планованої.кабінки. Адже тут важливо знайти правильний баланс між комфортом під час прийому душу, коли ніщо не обмежує ваших рухів і наявною площею в приміщенні. Що ж до пропозицій виробників, варіацій море: від компактних, але більш-менш зручних моделей в 70х70 см до просторих 200х100 см.
  • Глибина. За цим показником усі піддони для душової можна поділити на три групи: дрібні (бортики до 5 см), середні (10-20 см), глибокі (від 20 см). Якщо ви не плануєте встановленняванни, але хочете купати маленьку дитину чи собаку, варто вибрати душовий піддон глибокого типу. Однак якщо в будинку живуть люди похилого віку і люди з обмеженими можливостями, краще дрібні моделі - адже з ними не потрібно високо піднімати ноги.

Рифленый душевой поддон

При виборі душового піддону зверніть увагу не тільки на його розміри, а й на обробку – з рифленим дном ризик послизнутися нижче

Якої форми душовий піддон краще взяти?

На зручність користування душем та економію місця у приміщенні впливає не лише розмір кабінки з піддоном, а й їхній формат. Сьогодні найчастіше зустрічаються:

Додаткові комплектуючі

Сифон для душевого поддона

До душового піддону необхідно підібрати відповідні аксесуари – наприклад, особливо компактний практично плоский сифон

Так як вибрати душовий піддон сам по собі - лише півсправи, треба подбати про ряд дрібниць, без яких його монтаж та експлуатація будуть складними. До таких аксесуарів, які можуть йти в комплекті або продаватися окремо, належать:

  • Сифон. У душовій кабіні для зливу в каналізацію найкраще підібрати плоску модель сифона – вона компактна. Також не завадить клік-клак, щоб простим рухом ноги закривати чи відкривати злив.
  • Ніжки. Якщо піддон встановлений прямо на підлозі (це звичайна практика для моделей з каменю, наприклад), окремі опори не потрібні. У всіх інших ситуаціях варто підібрати міцні та регульовані по висоті ніжки.
  • Бортики. Багато моделей виконані з цілісним бортом, але часом цього елемента немає в принципі. Закрити боки тоді можливо або плиткою (такою ж мозаїкою, наприклад), або особливими бортиками з пластику або металу.

Популярні комплектуючі для піддону

Рекомендовані виробники душових піддонів

При виборі будь-якого душового піддону не можна не звернути увагу на його бренд. Адже від цього багато в чому залежить якість сантехніки, її ресурс. Тому завжди орієнтуйтесь на перевірені марки! До них відносять таких виробників, як:

А щоб покупка продукції цих компаній була вигідною для вас, звертайтесь до інтернет-магазину Keramis. Наші консультанти підкажуть, як правильно вибрати душовий піддон, розкажуть про всі актуальні колекції та запропонують найкращі ціни на всю сантехніку. Переконатись у цьому особисто зовсім не складно!

Купить душевые поддоны в интернет-магазине Keramis
Інші новини
Всі новини...

Новий розділ у магазині Keramis: Електростанції та генератори!

Нові можливості у Keramis: Електростанції, генератори та обладнання для безперебійного живлення

12 липня 2024

Як правильно вибрати ламінат?

Ви можете купити перший-ліпший ламінат, а можете зробити правильно і спочатку дізнатися у нашій статі, як вибрати таке покриття – аби потім не пожалкувати!

09 липня 2024

Як вибрати душову кабіну правильно?

Душова кабіна може бути прекрасною альтернативою ванні, але за однієї умови: якщо вибір такої сантехніки був коректним. Що для цього потрібно?..

08 липня 2024

Як правильно вибрати міжкімнатні двері

Вибір міжкімнатних дверей на ринку величезний, але знайти найкращі серед них не так просто. Щоб уникнути помилок, читайте наш гід з покупки таких дверей!

08 липня 2024
Як вибрати унітаз

Як правильно вибрати унітаз?

Вибір унітаза не такий вже й складний – якщо, звичайно, скористатися порадами із цього тексту. Ми розповімо все про основні характеристики цієї сантехніки...

04 липня 2024

Які шпалери вибрати краще?

Для багатьох вибір шпалер полягає лише у їх дизайні та ціні, але це не найкращий підхід. При покупці треба перш за все визначитися із типом такого оздоблення…

03 липня 2024

Як вибрати ванну зі штучного каменю?

Щоб вибір ванни, зробленої зі штучного каменю, був для вас простим та швидким, читайте зібрані у нашій статті корисні поради на цю тему!

02 липня 2024

З Днем Конституції України!

Магазин Keramis щиро вітає вас з Днем Конституції України!

28 червня 2024

Geberit Bambani – серія сантехніки для дітей із веселим дизайном.

Метою створення яскравої лінійки стали ванні кімнати, пристосовані для дітей, які допомагають розвивати ігровий підхід до формування уявлень про здоров’я та особисту гігієну.

20 червня 2024

З Днем захисту дітей!

Віримо, що наші діти – це наше майбутнє, і вони зроблять світ кращим!

31 травня 2024
Відеоконсультація та демонстрація товарів!

Нова послуга – відеоконсультація та демонстрація товарів!

Любі клієнти, з турботою про вас інтернет-магазин KERAMIS.UA пропонуємо послугу, що відкриває нові можливості вибору та купівлі товарів – індивідуальна відеоконсультація!

21 травня 2024

З Великодніми Святами!

Команда KERAMIS.UA

04 травня 2024
Вхід в особистий кабінет