Плитка та сантехніка Keramis
0 (800) 30-44-40Оберіть місто
Плитка и сантехника Keramis
UA
RU
Каталог товарів
Головна
Мiсто
Оберіть місто
Змінити місто
Каталог товарів
0 800 30 44 40

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами: 15 свіжих ідей з фото.

Уявіть, що ви закінчили ремонт, і у вашому будинку з'явилася прекрасна простора ванна кімната. Подумайте, як вона могла б виглядати? В якому стилі буде оформлено її інтер'єр? Чи зручно розташована душова зона? І найголовніше - чи виглядає дизайн вашої ванної кімнати в цілому гармонійно та сучасно?

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 1

Напередодні нового інтер'єрного сезону ми зібрали для вас 15 цікавих ідей, як оформити ванну кімнату з душовою кабіною в 2022 році, скориставшись якими, вдасться створити не тільки функціональний, але й найбільш актуальний і стильний простір.

Сучасний дизайн ванної кімнати з душовою 2022: особливості конструкції.

Душова зона стане центром всесвіту вашої ванни. І для того, щоб інтер'єр у цілому виглядав добре, потрібно підібрати потрібну модель душової кабіни. На ринку представлений широкий асортимент різних конструкцій: відкриті і закриті, кутові і прохідні, потужні в металевому каркасі і невидимі скляні перегородки, душ встановлюють в ніші, за стінами, і навіть по центру спальні. Що ж із цього всього сьогодні на піку сантехнічної моди?

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 2

1. Walk-In – душова з вільним входом.

На першому місці в сантехнічних трендах 2021-2022 рр. - максимально полегшений дизайн ванних кімнат та повна відсутність дверей для душу. І у всьому виною - його величність "мінімалізм". Саме мода на аскетичність в інтер'єрах диктує зменшення деталей та елементів до мінімуму. Прохідні душові з прозорою стіною із загартованого скла виглядають справді розкішно. Чисте лаконічне місце, нічого зайвого: тільки ви і гаряча вода.

Walk-In–системи можуть бути і кутовими, маючи одну торцеву стінку. І навіть у цих невидимих ​​перегородок мінімум деталей: кріплення, практично приховані від сторонніх очей. А у випадку з лофт-дизайном - тонке окантування чорного матового профілю, що створює геометрію приміщення.

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 3 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 4 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 5

2. Душова кабіна без піддону.

Якщо дозволяє конфігурація приміщення – вибирайте душовий куточок без піддону. Ідея відмови від піддонів вже кілька років керує дизайнерами інтер'єрів. Щоб облаштувати такий душовий куток, при монтажі покриття підлоги робиться незначний ухил у бік, де ставиться спеціальний зливний трап - канал для стоку води під час купання. Трапи краще підбирати в тон з іншою сантехнікою та аксесуарами. Виробники подбали і про дизайн самих зливних систем: круглі, кутові трикутні, прості квадратні, і трендові плоскі вузькі душові трапи ви можете знайти у каталогах нашого інтернет-магазину.

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 6 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 7 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 8

3. Піддони із штучного каменя.

Але якщо все ж таки у вас маленька ванна, або ви хочете зробити лише косметичний ремонт, не чіпаючи підлоги в кімнаті, придивіться до піддонів для душових кабін, виконаних із штучного каменю. Більшість таких моделей вкрай натурально імітують колір та текстуру природного каміння, маючи при цьому набагато більше переваг та доступну вартість. Сантехнічні бренди постійно працюють над удосконаленням властивостей матеріалів та пропонують на вибір піддони різних форматів та відтінків.

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 9 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 10 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 11

Варіанти облицювання стін ванної кімнати з душем до підлоги.

Отже, ми вже з'ясували, що актуальна ванна кімната має бути найбільш функціональною, а тому зона для прийняття душу – обов'язкова її частина. Суцільні гідромасажні бокси з пластиковими стінами залишилися в минулому, на зміну їм прийшли душові кутки, головний плюс яких - гігієнічність конструкції та простий догляд. Оздоблювальні матеріали для стін, до яких примикає душова перегородка, повинні відповідати цим вимогам. І найкращим варіантом для облицювання стін ванною з душем вже давно залишається – якісна керамічна плитка або керамограніт.

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 12

4. Широкоформатний керамограніт.

Саме керамограніт великих форматів на сьогоднішній день - наймодніший матеріал для обробки ванної кімнати. Широкоформатна плита виглядає найбільш аристократично та солідно у просторих приміщеннях, наповнених світлом. Імітація натурального мармуру, стародавніх порід каменю, бетонних плит, металевих листів – все це можливості сучасного керамограніту. Для виготовлення плити використовуються кращі суміші з мармуровою крихтою та іншими мінералами у складі, що робить виріб міцним, зносостійким і не схильним до механічних пошкоджень.

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 13 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 14 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 15

5. Керамограніт під дерево.

Який матеріал одразу надає інтер'єру благородства та дороговизни? Звичайно ж суцільний масив дерева з чітким візерунком. І хоча натуральне дерево вкрай небажано використовувати в сирих приміщеннях, для ванни не складно знайти гідну заміну - керамограніт, що майстерно імітує фактуру та колір різних деревних порід. Підібравши потрібний відтінок, ми отримаємо міцне та вологостійке облицювання стіни, що підходить практично під будь-який дизайн інтер'єру.

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 16 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 17 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 18

6. Дрібні формати плитки.

Якщо широкоформатний керамограніт - вибір власників просторих кімнат, то для оформлення дизайну душової кабіни в компактній ванній кімнаті в хрущовці актуальним вибором стануть маленькі формати керамічної плитки для ванної кімнати. Це може бути як давно знайомий і улюблений снігово-білий "кабанчик" і пастельні гексагони, так і трендова глазурована плитка у формі "стрілочок", "листиків" і "зигзагів".

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 19 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 20 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 21

Трендові кольори у дизайні ванної кімнати з душовою зоною із плитки.

Колірна гамма - важливе питання в оформленні сучасної ванної кімнати. У цілому нині інтер'єрна мода підпорядковується тим самим законам, як і інші сфери мистецтва, Проте є свої особливості, знаючи які, ви не помилитесь з оформленням своєї ванної.

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 22

7. Імітація мармуру та терраццо.

Що може бути елегантніше мармуру? Світлий чистий інтер'єр, оформлений плитою "під мармур" - дизайн поза часом, який ніколи не виходить із моди. Так що якщо хочете чогось "вічного", вибирайте якісні оздоблювальні матеріали, що імітують малюнок натурального каменю.

Другий не менш актуальний тренд в оформленні сантехніки – плитка терраццо. Це строкатий різновид мозаїчної кераміки, основа якої - шматочки різнокольорових камінців, мармуру та уламки скла. Терраццо використовують як для виробництва керамічної плитки різних форматів, так і для виготовлення кам'яних раковин, кухонних мийок та стільниць.

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 23 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 24 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 25

8. Рослинні візерунки.

Відвідавши восени цього року міжнародну виставку Cersaie 2021 ми переконалися, що один із головних тендів у кольоровому оформленні інтер'єрів 2021-2022 років – рослинна тематика. Ботанічні мотиви, присутні в інтер'єрах ультрасучасних ванних кімнат, підштовхують нас вибирати для облицювання стін керамограніт та керамічною плитою, що барвисто імітує рослинні візерунки лісових хащ та спекотних тропічних островів.

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 26 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 27 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 28

9. Трендові кольори: зелений, синій, теракот.

Найпопулярніший на сьогодні колір для оформлення ванних кімнат – білий та сірий. Але їм уже буквально на п'яти наступають нові трендові кольори – яскраві та глибокі. В останніх колекціях провідних виробників сантехніки та кращих дизайн-студій все частіше з'являються інтер'єри насичених тонів: глибоких морських синього та бірюзового, благородного смарагдового та ніжного трав'яного, а також класичного цегляного та теракотового.

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 29 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 30 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 31

Сантехніка у маленькій ванній кімнаті з душовою кабіною.

Розібравшись зі стилем виконання самої душової кабіни, настав час зрозуміти, яка сантехніка та аксесуари зараз актуальні, і що з представленого на ринку різноманітного асортименту вже застаріло або, навпаки, набирає популярності.

При покупці сантехнічного обладнання, варто пам'ятати, що покликання сучасного душу – приносити максимум задоволення, при мінімумі фурнітури та видимого обладнання.

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 32

10. Прихована вбудована сантехніка.

Вбудовані багатофункціональні змішувачі прихованого монтажу, об'єднані з душовими системами, утворюють складну конструкцію подачі води, яка практично повністю захована в стіні.

Підбираючи подібний душовий комплект вбудованого обладнання, пам'ятайте, що на вбудованих системах не можна економити, адже від якості комплектуючих багато в чому буде залежати зручність експлуатації та термін служби вашого душу.

Для сантехніки обирайте кольори, які підходять під профіль перегородки кабіни та інтер'єр ванної кімнати. Матове чорне, графітове та біле обладнання виглядає стримано та стильно. Класичний блискучий хром, мідь, світле та рожеве золото - надають інтер'єру оригінальності та елегантності.

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 33 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 34 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 35

11. Тропічний душ і лійка з економічними режимами.

Стаціонарний верхній тропічний душ, що імітує ефект дощу - система, яка дарує безліч задоволення і перетворює купання на СПА-процедуру .

Але не забувайте, екологія – це те, про що теж важливо пам'ятати у 2022 році. Дбайливе ставлення до природних ресурсів у світі сантехніки відображається у використанні нових технологій для економії води. Тому обирайте лійки для душу із системою “аерації” та декількома режимами подачі води, які дозволяють суттєво економити її витрату та скоротити суму оплат за комунальними платежами.

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 36 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 37 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 38

12. Змішувачі з термостатом.

Якщо ви ще не знаєте, що таке термостат - швидше читайте нашу статтю на цю тему, і переконайтеся, що термостат - корисне і потрібне пристосування, яке регулює та підтримує комфортну температуру води для купання та робить гігієнічні процедури не тільки приємнішими та безпечнішими. Купивши змішувач для душу з термостатом, ви купуєте обладнання майбутнього, яке вже через кілька років стоятиме в кожному будинку.

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 39 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 40 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 41

Актуальний декор для ванної кімнати з душовим куточком.

Декор у ванній кімнаті відрізняється від аксесуарів в інших приміщеннях, адже саме у санвузлі це будуть не просто милі дрібнички. Елементами декору у ванній є багато побутових предметів: дзеркала, килимки, рушники, кошики для білизни, диспенсери для мила та шампунів, та навіть стаканчик для зубної щітки. На які ж із цих предметів варто наголошувати в новому сезоні, щоб інтер'єр ванни виглядав свіжо?

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 42

13. Полички для естетичного зберігання.

Візуальний шум у вигляді нагромадження баночок косметики та парфумерії у кожному вільному кутку – головна проблема, яка не дозволяє оформити мінімалістичний вільний простір. Впоратися з нею допоможуть місткі меблі для ванної, та зручно розміщені полички у душовій кабіні.

Це можуть бути як вбудовувані полиці у спеціальних нішах з різнобарвним LED-підсвічуванням, так і лаконічні навісні полиці у чорному або білому матовому відтінку.

Новинка - підвісна полиця, яка кріпиться безпосередньо на скляну перегородку душової кабіни. На такій полиці з легкістю розмістяться все купальне приладдя та аксесуари.

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 43 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 44 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 45

14. Стильні сушки для рушників.

Навіть у самій аскетичній ванній не обійтися без такого обладнання як сушка для рушників. Але навіть цей обігрівач можна гармонійно вписати в інтер'єр, адже в нашому магазині ви знайдете дизайнерські сушки для рушників красивих форм і кольорів. На піку популярності підлогові рушникосушки у вигляді невеликих драбинок, на яких естетично виглядають навіть недбало розвішані рушники. Колір приладу підбирайте відповідно до загального дизайну аксесуарів у ванній кімнаті.

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 46 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 47 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 48

15. Стільчик для приладдя.

Ще один практичний елемент декору – стільчик біля душової зони. Залежно від стилю всього інтер'єру це може бути як вишуканий пуф, так і дерев'яна еко-лавка або маленький табурет. Цей компактний предмет меблів має як дизайнерську, так і побутову функцію, адже на нього можна складати рушники, халати, баночки з шампунем або навіть вазу зі свіжозрізаними квітами.

Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 49 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 50 Дизайн ванних кімнат з душовими кабінами. Фото 51

Ось ви і дізналися про наймодніші ідеї, за допомогою яких можна урізноманітнити інтер'єр вашої ванної кімнати з душовою кабіною, незалежно від її розмірів та стилю.

Бажаємо вам удачі в ремонті та нагадуємо, що у професійних менеджерів мережі магазинів Keramis ви завжди можете отримати детальну консультацію щодо підбору сантехніки та аксесуарів для ванних кімнат.




Душові системи

5 товарів




Душові кабіни

6 товарів




Мармурова плитка

6 товарів

Інші новини
Всі новини...

Популярна серія змішувачів KLUDI BOZZ у новому золотому виконанні!

Улюблена колекція наших клієнтів KLUDI BOZZ відтепер доступна до замовлень в популярному кольорі BRUSHED GOLD!

20 березня 2024

Зі святом весни, любі жінки! З чарівним святом 8 Березня!

З чарівним святом 8 Березня!

07 березня 2024

Кухонні змішувачі OMNIRES SWITCH - вишуканий дизайн та джерело кристально чистої води а вашому домі.

Зустрічайте OMNIRES SWITCH. Це нова колекція змішувачів, що характеризується мінімалістичним дизайном.

14 лютого 2024

Ловіть подарунки до Різдвяних свят!

Різдвяний розіграш 2023 року спільно з Omnires

01 грудня 2023

Керамограніт Bien Ceramica. Огляд колекцій

Турецька фабрика керамічної плитки Bien Ceramica привертає увагу неперевершеними колекціями настінної плитки та керамограніту

22 листопада 2023

KERAMIS - офіційний партнер державної програми єВідновлення!

Магазин KERAMIS долучився до програми єВідновлення та додатково пропонує спеціальні умови, персональний сервіс та спеціальні ціни

15 вересня 2023

Keramis - партнер проекту X-Card

Всі власники «Картки харків’янина» мають змогу робити покупки в наших офлайн-магазинах та інтернет-магазині за спеціальною ціною

12 вересня 2023
Lavita

Lavita

Польський бренд із понад 30-річною традицією, який належить Domino Polska

25 серпня 2023

З Днем Незалежності України!

Слава Україні!

24 серпня 2023
Розіграш змішувача Grohe

Ловіть подарунок від Grohe!

Keramis спільно із відомим німецьким сантехнічним брендом Grohe розпочинає спекотний розіграш новинки 2023 року на нашій офіційній сторінці в інстаграмі

17 липня 2023

З Днем Конституції України!

Сьогодні, 28.06.2023, ми відзначаємо День Конституції, важливе свято, яке символізує основу нашої державності та правового ладу

28 червня 2023
Вхід в особистий кабінет