Плитка та сантехніка Keramis
0 (800) 30-44-40Оберіть місто
Плитка и сантехника Keramis
UA
RU
Каталог товарів
Головна
Мiсто
Оберіть місто
Змінити місто
Каталог товарів
0 800 30 44 40

Презентація «Керамічні та сантехнічні новинки від відомих польських виробників»

12 березня 2021 року в харківському салоні Keramis відбулась довгоочікувана маштабна презентація для архітекторів та дизайнерів Харкова, на якій презентували свої новинки та бестселлери фабрика керамограніту Stargres та популярні сантехнічні виробники Radaway та Rea.

1. Сантехніка REA - безмежні можливості для дизайнера!

В ході презентації гості заходу ознайомились із асортиментом бренду. Особливу увагу спікер Антон Попазов, керівник відділу імпорту сантехніки REA в Україні, приділив огляду есклюзивних моделей раковин та змішувачів.

"Keramis - офіційний імпортер сантехніки та кераміки REA в Україні, та сертифікований сервісний центр" - зазначив Антон Попазов

Польська фабрика REA невпинно працює над асортиментом, лише функціональні моделі із безмежною варіацією дизайну: трендові моделі 2020-2021 року, класика, ретро, інноваційні урбаністичні моделі. Широкий модельний ряд, демократична ціна, наявність в Україні відкривають дійсно безмежні можливості для дизайну із сантехнікою REA

Наприкінці презентації салон Keramis привітав дизайнера, який втілив в життя найбільшу кількість неперевершених проектів із сантехнікою REA. Переможцем стала відома харківська дизайнерка - Юлія Резніченко, яка отримала у подарунок ексклюзивну раковину REA SOFIA TERAZZO.

2. Новинки та бестселери керамограніту Stargres.

Фабрика Stargres входить до відомого польського консерну-виробника керамічної плитки Konskie Group. Заснована фабрика була у 2005 році і все починалось із керамограніту форматом 33х33 см. За 16 років невпинної роботи виробництво удосконалилось, значно покращилась якість друку, збільшились формати, з’явились лінійки потовщеного керамограніту 2 см та 3 см.

Дизайни колекцій значно урізноманітнились і в теперішній час відповідають всім останнім трендам керамічної моди 2021 року: імітації мармуру, каменю, бетону, металу, деревини, текстилю, або печворку. Вибуховими новинками 2021 року є колекція Calacatta White та Calacatta Gold, представлені у популярних форматах 60х60, 60х120 із трьома типами поверхні: полірованої, сатинованої та матової.

«Магазин Keramis – є офіційним імпортером фабрики Stargres в Україні. Безліч колекцій в наявності в Харкові на складі та нескінченна кількість колекцій представлена в шоурумах салонів та на сайті!» - зазначив представник фабрики Максим Швець

3. Новинки душових кабін та меблі для ванної кімнати Radaway

Польська фабрика Radaway відома усьому світу завдяки своїм якісним виробам, призначеним для облаштування сучасної та функціональної ванної кімнати для будь-якого клієнта.

«Серед продукції Radaway: душові кабіни, душові двері, ванни, піддони та у 2021 році ми додали – меблі для ванної кімнати» - зазначив регіональний представник Артем

На презентації були презентовані перші колекції меблів: Laura та Modern.

У 2021 році фабрика Radaway вирішила урізноманітнити простір наших клієнтів та додала можливість нанесення будь-якого малюнку на плоске скло, а також нанесення чорних смужок Factory/Frame на графітове, коричневе, матове, або дзеркальне скло. Нова послуга від Radaway — гаряче нанесення будь-якого зображення на скло.Особливу увагу представник Артем приділив інноваційним рішенням, які запропонувала фабрика своїм клієнтам: нова послуга від Radaway — гаряче нанесення будь-якого зображення на скло.

«Ви не повірите своїм очам, коли побачите виконану обрану вами абстракцію чи пейзаж. Реалістичність малюнка змусить поринути в особливу атмосферу і насолодитись деталями. Завдяки особливій технології друку між шарами скла під час його гартування, зображення, ніби, оживає і стає тривимірним. Також, даний спосіб назавжди зберігає стійкість нанесеного об'єкту!» - зазначив Артем Шемятін.

Наприкінці презентації всіх гостей заходу очікували фуршет, дегустація шампанського від відомої компанії «Віна Світу», неформальна розмова в колі професіоналів. Дякуємо всім архітекторам та дизайнерам, які відвідали наш захід! Особлива подяка нашим партнерам – компаніям Stargres, Radaway, Rea за цікаву доповідь, співпрацю та участь в організації заходу!

З питань наших наступних заходів та співпраці з архітекторами та дизайнерами – звертайтесь за телефоном 067-782-44-64 Марина

Інші новини
Всі новини...

Новий розділ у магазині Keramis: Електростанції та генератори!

Нові можливості у Keramis: Електростанції, генератори та обладнання для безперебійного живлення

12 липня 2024

Як правильно вибрати ламінат?

Ви можете купити перший-ліпший ламінат, а можете зробити правильно і спочатку дізнатися у нашій статі, як вибрати таке покриття – аби потім не пожалкувати!

09 липня 2024

Як вибрати душову кабіну правильно?

Душова кабіна може бути прекрасною альтернативою ванні, але за однієї умови: якщо вибір такої сантехніки був коректним. Що для цього потрібно?..

08 липня 2024

Як правильно вибрати міжкімнатні двері

Вибір міжкімнатних дверей на ринку величезний, але знайти найкращі серед них не так просто. Щоб уникнути помилок, читайте наш гід з покупки таких дверей!

08 липня 2024
Як вибрати унітаз

Як правильно вибрати унітаз?

Вибір унітаза не такий вже й складний – якщо, звичайно, скористатися порадами із цього тексту. Ми розповімо все про основні характеристики цієї сантехніки...

04 липня 2024

Які шпалери вибрати краще?

Для багатьох вибір шпалер полягає лише у їх дизайні та ціні, але це не найкращий підхід. При покупці треба перш за все визначитися із типом такого оздоблення…

03 липня 2024

Як вибрати ванну зі штучного каменю?

Щоб вибір ванни, зробленої зі штучного каменю, був для вас простим та швидким, читайте зібрані у нашій статті корисні поради на цю тему!

02 липня 2024

З Днем Конституції України!

Магазин Keramis щиро вітає вас з Днем Конституції України!

28 червня 2024

Geberit Bambani – серія сантехніки для дітей із веселим дизайном.

Метою створення яскравої лінійки стали ванні кімнати, пристосовані для дітей, які допомагають розвивати ігровий підхід до формування уявлень про здоров’я та особисту гігієну.

20 червня 2024

З Днем захисту дітей!

Віримо, що наші діти – це наше майбутнє, і вони зроблять світ кращим!

31 травня 2024
Відеоконсультація та демонстрація товарів!

Нова послуга – відеоконсультація та демонстрація товарів!

Любі клієнти, з турботою про вас інтернет-магазин KERAMIS.UA пропонуємо послугу, що відкриває нові можливості вибору та купівлі товарів – індивідуальна відеоконсультація!

21 травня 2024

З Великодніми Святами!

Команда KERAMIS.UA

04 травня 2024
Вхід в особистий кабінет