Плитка та сантехніка Keramis
0 (800) 30-44-40Оберіть місто
Плитка и сантехника Keramis
UA
RU
Каталог товарів
Головна
Мiсто
Оберіть місто
Змінити місто
Каталог товарів
0 800 30 44 40

Популярна серія змішувачів KLUDI BOZZ у новому золотому виконанні!

Улюблена колекція наших клієнтів KLUDI BOZZ відтепер доступна до замовлень в популярному кольорі BRUSHED GOLD!

KLUDI BOZZ. Фото 1.
Колекція KLUDI BOZZ.

Золото - одна з найбільш актуальних тенденцій в облаштуванні інтер'єрів. Причому не лише розкішних, оформлених у гламурному стилі, але також сучасних та мінімалістичних, у яких немає зайвої декоративності та помпезності. Варто відзначити, що золоті аксесуари перестають бути елементами тільки віталень та відкритих приміщень для гостей, але все частіше знаходять застосування в інтер'єрах, призначених лише для членів сім'ї.

Хоча спочатку золотий колір може асоціюватися з розкішшю та престижем, він стає дедалі популярнішим серед дизайнерів інтер'єру. При правильному використанні він збагатить і висвітлить кімнату, надавши їй елегантного вигляду та сяйва, що інтригує. Рекомендується застосувати золоті аксесуари, наприклад, золоту раму дзеркала, світильника, або настінний декор – так ми досягнемо цікавого поєднання з іншими елементами інтер'єру. Золотий колір добре поєднується з білим, бежевим, темно-зеленим, графітовим і чорним кольором.

OMNIRES SWITCH. Фото 2.

Компанія KLUDI виходить назустріч новітнім тенденціям та представляє свою флагманську серію KLUDI BOZZ у новому золотому виконанні. Бестселер KLUDI - колекція чудових дизайнерських змішувачів - нарешті з'явиться в золотому виконанні. Нова поверхня ще більше підкреслює красу змішувачів BOZZ: солідний корпус, точний профіль виливу, а також подовжений ергономний важіль. Змішувачі для умивальника доступні у трьох варіантах висоти виливу – 75 мм, 100 мм та 240 мм. Остання версія ідеально підходить для раковин-чаш, що встановлюються на стільниці. У пропозиції також моделі для раковини настінного монтажу, що вбудовується. Тут KLUDI пропонує версію з коротким (180 мм) та довгим (230 мм) зливом.

Те, що невидимо для очей.

Крім прекрасної форми, кожен із перерахованих змішувачів має ряд функцій, які на перший погляд невидні. По-перше, всі моделі обладнані спеціальним аератором, який знижує витрати води до 5 л/хв. Це дозволяє заощаджувати воду та енергію без втрати комфорту користування. Струмінь води при цьому рясна і широка, а також насичена повітрям. По-друге, аератор має додаткову властивість: дозволяє регулювати кут струменя води. Досить торкнутися закінчення виливу кінчиком пальця і встановити положення аератора відповідно до індивідуальних переваг. По-третє, усі змішувачі мають керамічні картриджі високого класу з обмежувачем гарячої води. Ця функція дозволяє точно встановити температуру води та знизити ризик отримання опіків, що особливо важливо, коли змішувачами користуються маленькі діти або люди похилого віку.

KLUDI BOZZ. Фото 3.
"Брашоване золото" - колір.

Змішувачі для умивальника KLUDI BOZZ можна сміливо поєднувати з рештою інтер'єру ванної кімнати - як у зоні ванної, так і душової кабіни. KLUDI пропонує широку гаму змішувачів для ванни та душу з поверхнею золото брошуроване. Для SPA-салону чудово підійде підлоговий змішувач KLUDI BOZZ, що монтується при окремих ваннах. Для тих, хто цінує мінімалізм, чудово підійде душовий гарнітур з лійкою KLUDI NOVA FONTE 1S або душовий гарнітур для монтажу при ванній. Любителям прийняття душу варто звернути увагу на верхні душі KLUDI A-QA настінного або стельового монтажу.

Дані продукти доступні у трьох варіантах (Ø25 см, Ø30 см та Ø40 см), а також обладнані інноваційною системою швидкого очищення від вапняного нальоту. Створення елегантної ванної кімнати, яка була б при цьому зручною та функціональною – це досить складне завдання.

Створюючи ванну свою мрію, надихніться прекрасними змішувачами KLUDI BOZZ і підберіть до них модні золоті аксесуари. Змішувачі з поверхнею золото, що брашує, сповнені не тільки блиску, але й витриманої елегантності, бездоганно виконані і будуть справжньою ювелірною прикрасою інтер'єру вашої нової ванної кімнати

KLUDI BOZZ. Фото 4.

Kludi Group

Компанія Kludi GmbH & Co. KG, з головним офісом у Вестфальському місті Менден, спеціалізується на виробництві змішувачів для ванної кімнати та кухні, а також душових систем. Kludi має відмінну репутацію як у Німеччині, так і на міжнародній арені, а також цінується за високу якість продукції та виняткову інноваційність. Досягнення компанії підтверджені багатьма нагородами. Нещодавно бренд Kludi був визнаний одним із ста найінноваційніших брендів Німеччини у 2022 році ("Top 100 Innovators").
Використовуючи інноваційні рішення та свою міжнародну репутацію, Kludi майже 100 років визначає екологічні стандарти споживання води у домашніх господарствах.

Обираючи змішувачі Kludi, ви отримуєте високу якість, функціональність та відмінний дизайн приладів, які будуть служити Вам протягом багатьох років!

Замовляйте колекцію на нашому сайті, або завітайте до наших офлайн-магазинів KERAMIS!

0-800-30-44-40(безкоштовна гаряча лінія)

Адреси офлайн-магазинів KERAMIS:

• м. Харків, вул. Клочківська 159

• м. Харків, вул. Шевченка 327

Адреси представництв Keramis:

• м. Київ, вул. Козелецька 24А, 2 поверх, офіс 6 

Чекаємо на Вас!


Змішувачі KLUDI BOZZ

18 товарів

Інші новини
Всі новини...

Зі святом весни, любі жінки! З чарівним святом 8 Березня!

З чарівним святом 8 Березня!

07 березня 2024

Кухонні змішувачі OMNIRES SWITCH - вишуканий дизайн та джерело кристально чистої води а вашому домі.

Зустрічайте OMNIRES SWITCH. Це нова колекція змішувачів, що характеризується мінімалістичним дизайном.

14 лютого 2024

Ловіть подарунки до Різдвяних свят!

Різдвяний розіграш 2023 року спільно з Omnires

01 грудня 2023

Керамограніт Bien Ceramica. Огляд колекцій

Турецька фабрика керамічної плитки Bien Ceramica привертає увагу неперевершеними колекціями настінної плитки та керамограніту

22 листопада 2023

KERAMIS - офіційний партнер державної програми єВідновлення!

Магазин KERAMIS долучився до програми єВідновлення та додатково пропонує спеціальні умови, персональний сервіс та спеціальні ціни

15 вересня 2023

Keramis - партнер проекту X-Card

Всі власники «Картки харків’янина» мають змогу робити покупки в наших офлайн-магазинах та інтернет-магазині за спеціальною ціною

12 вересня 2023
Lavita

Lavita

Польський бренд із понад 30-річною традицією, який належить Domino Polska

25 серпня 2023

З Днем Незалежності України!

Слава Україні!

24 серпня 2023
Розіграш змішувача Grohe

Ловіть подарунок від Grohe!

Keramis спільно із відомим німецьким сантехнічним брендом Grohe розпочинає спекотний розіграш новинки 2023 року на нашій офіційній сторінці в інстаграмі

17 липня 2023

З Днем Конституції України!

Сьогодні, 28.06.2023, ми відзначаємо День Конституції, важливе свято, яке символізує основу нашої державності та правового ладу

28 червня 2023

Харківський салон по вул. Шевченка 327 працює!

Наші двері відчинені для клієнтів:
Понеділок – п'ятниця, з 09:00 до 18:00

01 червня 2023
Вхід в особистий кабінет