Плитка та сантехніка Keramis
0 (800) 30-44-40Оберіть місто
Плитка и сантехника Keramis
UA
RU
Каталог товарів
Головна
Мiсто
Оберіть місто
Змінити місто
Каталог товарів
0 800 30 44 40

OMNIRES

OMNIRES – всесвітньо відома польська марка високоякісної сантехніки, яка понад 30 років поєднує у своїх моделях останні інновації з унікальним дизайном, знаходячи золоту середину між функціональністю та формою так, щоб отримати гармонійне поєднання надійності та оригінальної естетики. Також сантехніка Омнірез популярна завдяки конкурентним цінам та неймовірно широкому асортиментному ряду продукції, завдяки якому можна вибрати модель для будь-якого стилістичного рішення.

OMNIRES – всесвітньо відома польська марка високоякісної сантехніки

Серед асортименту продукції OMNIRES:

Дизайн кожної моделі бренду OMNIRES розробляється в колаборації з відомими польськими та зарубіжними дизайнерами. У виробництві сантехніки OMNIRES використовуються виключно високоякісні матеріали, крім цього фабрика постійно експериментує з кольорами та текстурами, надаючи нового, унікального характеру своїм виробам та дотримуючись останніх трендів сантехнічної моди.

Змішувачі та аксесуари для ванних кімнат

Виготовляються з високоякісної латуні класу А. Вирізняються вийнятковою стійкістю до пошкоджень, зберігаючи свій зовнішній вигляд навіть після багаторічної експлуатації. Для змішувачів використовуються компоненти провідних виробників європейського ринку:

  • картриджі Kerox, Sedal, Vernet (картриджі відомі та цінуються завдяки своїй надійності, дозволяють плавно і точно регулювати струмінь води)
  • аератори Neoperl (аератори німецько-швейцарської марки Neoperl обмежують витрати води, запобігають розбризкуванню води та роблять її приємною на дотик

Технологія ECO WATER скорочує споживання води на 30-50%, зберігаючи при цьому високий комфорт експлуатації. Розроблена з думкою про дітей система ANTI-BURN дозволяє обмежити потік гарячої води, забезпечуючи 100% захист від можливих опіків. Технологія SAFE TOUCH, що застосовується в змішувачах зовнішнього монтажу, дозволяє безпечно торкатися корпусу крана, унеможливлюючи ризик опіку при контакті змішувача з тілом. Система EASY SWITCH, яка використовується в змішувачах для ванни, дозволяє зручно спрямовувати потік води на різні приймачі, такі як душова лійка, верхній тропічний душ або крановий вилив шляхом повороту виливу.

Змішувачі та аксесуари Omnires для ванних кімнат
Вирізняються вийнятковою стійкістю до пошкоджень, зберігаючи свій зовнішній вигляд навіть після багаторічної експлуатації.

Верхні душі та кухонні змішувачі

Виготовляються з високоякісної нержавіючої сталі. Аератори та верхні тропічні душі останнього покоління з технологією AIR WATER аерують воду, роблячи її м'якою та приємною на дотик. Струмінь води тиха і рівна, навіть при перепадах тиску. Головки верхнього душу створені за технологією ANTI-SCALE. Внутрішні частини головок душу викладені силіконовим шаром, що запобігає застою води.

Верхние души и кухонные смесители Omnires
Аератори та верхні тропічні душі останнього покоління з технологією AIR WATER аерують воду, роблячи її м'якою та приємною на дотик.

Ванни та раковини

Виготовляються з композиту Marble+, що забезпечує високу міцність та ідеальну поверхню. А також: звукопоглинання, теплопровідність, стійкість до механічних пошкоджень, екстремальних температур та навантажень, ідеально гладка поверхня Marble+, в якій повністю відсутні мікроотвори, сприяє запобіганню розвитку на ній бактерій та мікробів.

Ванни та раковини Omnires
Виготовляються з композиту Marble+, що забезпечує високу міцність та ідеальну поверхню

Умивальники, унітази та біде

Виготовляються з кераміки найвищої якості. Безободкова конструкція унітазів із сучасною технологією змиву дозволяють розподіляти воду по всьому своєму периметру та знизити витрату води. Кришки-сидіння для унітазів виготовлені з високоякісного дюропласту, стійкого до подряпин, а система плавного опускання гарантує комфорт використання, забезпечуючи зручне та тихе опускання кришки.

Умивальники, унітази та біде Omnires
Безободкова конструкція унітазів із сучасною технологією змиву дозволяють розподіляти воду по всьому своєму периметру та знизити витрату води

Душові кабіни та шторки для ванної

Загартоване скло з інноваційним покриттям 3M™ EASY CLEAN захищає скло від осадження води та забруднень, суттєво полегшує очищення.

Технологія SOFT CLOSE уповільнює закривання та відчинення дверей, захищаючи як пальці користувача, так і елементи конструкції. Система EASY MOUNT дозволяє легко та швидко встановлювати кабіну. Після встановлення профілів просто вставте в них стінки кабіни. Профілі, позбавлені видимих монтажних отворів, покращують естетичні якості кабіни та полегшують її очищення. Завдяки системі DUAL MOUNT двері кабіни або шторка для ванни можуть бути встановлені праворуч або ліворуч.

Душові кабіни та шторки для ванної Omnires
Загартоване скло з інноваційним покриттям 3M™ EASY CLEAN захищає скло від осадження води та забруднень, суттєво полегшує очищення

Душові піддони (акрилові та композитні)

Створені за інноваційною технологією STABILSOUND PLUS. Завдяки інтегрованій формі та багатошаровій конструкції, посиленій матеріалом Stonicryl® відрізняються максимальною довговічністю, стабільністю та стійкістю до навантажень. Інноваційне, антибактеріальне та протиалергічне покриття CLEAN SHIELD покращує гігієнічні властивості піддонів та полегшує їх очищення. Завдяки сучасній конструкції та застосованим матеріалам поверхня піддонів чудово зберігає тепло. Душові піддони ефективно поглинають шум води, зменшуючи його на 40%. Системи EASY MOUNT дозволяють встановлювати душові піддони без необхідності свердління. Душові піддони можуть бути встановлені традиційно на підлозі або одному рівні з підлогою ванної кімнати. Є можливість обрізання піддону до розміру та форми, що ідеально відповідають простору ванної кімнати.

Душевые поддоны Omnires (акриловые и композитные)
Завдяки інтегрованій формі та багатошаровій конструкції, посиленій матеріалом Stonicryl® відрізняються максимальною довговічністю, стабільністю та стійкістю до навантажень

Гарантія на продукцію ТМ Omnires:

  • Змішувачі для ванної та кухні – 10 років
  • Душові кабіни – 5 років
  • Душові піддони – 15 років
  • Ванни та умивальники (з матеріалу Marble Marble+) – 5 років
  • Керамічні умивальники, унітази та біде – 5 років
  • Системи прихованого монтажу – 10 років
  • Аксесуари для ванної кімнати – 5 років
  • Меблі для ванної кімнати – 5 років

Дизайн та інновації сантехніки Omnires багаторазово нагороджувалися та здобівав високі оцінки на міжнародних та національних конкурсах, у тому числі Red Dot Design Award, Good Design, iF Design Award, German Design Award, Top Design Award, Must Have та Dobry Design.

У Європі компанія стала першовідкривачем систем прихованого монтажу для ванних кімнат. Omnires пропонуємо ряд можливостей, що дозволяють створювати індивідуально підібрані системи прихованого монтажу для душу та ванни.

Де придбати сантехніку Omnires в Україні?

Магазин Keramis – офіційний імпортер польської ТМ Omnires в Україні! На нашому сайті на вас чекає величезний асортимент однойменних сантехнічних товарів! Безліч моделей у наявності! Переглянути сантехніку Omnires наживо можна в наших шоурумах за адресами:

  • м. Київ, вул. Козелецька, 24А, 2 поверх, офіс 6
  • м. Харків, вул. Клочківська, 159
м. Харків, вул. Клочківська, 159
Магазин Keramis – офіційний імпортер польської ТМ Omnires в Україні

Обираючи продукцію Omnires – ви отримуєте високоякісні дизайнерські товари, які будуть тішити Вас довгі роки!

Інші новини
Всі новини...

Популярна серія змішувачів KLUDI BOZZ у новому золотому виконанні!

Улюблена колекція наших клієнтів KLUDI BOZZ відтепер доступна до замовлень в популярному кольорі BRUSHED GOLD!

20 березня 2024

Зі святом весни, любі жінки! З чарівним святом 8 Березня!

З чарівним святом 8 Березня!

07 березня 2024

Кухонні змішувачі OMNIRES SWITCH - вишуканий дизайн та джерело кристально чистої води а вашому домі.

Зустрічайте OMNIRES SWITCH. Це нова колекція змішувачів, що характеризується мінімалістичним дизайном.

14 лютого 2024

Ловіть подарунки до Різдвяних свят!

Різдвяний розіграш 2023 року спільно з Omnires

01 грудня 2023

Керамограніт Bien Ceramica. Огляд колекцій

Турецька фабрика керамічної плитки Bien Ceramica привертає увагу неперевершеними колекціями настінної плитки та керамограніту

22 листопада 2023

KERAMIS - офіційний партнер державної програми єВідновлення!

Магазин KERAMIS долучився до програми єВідновлення та додатково пропонує спеціальні умови, персональний сервіс та спеціальні ціни

15 вересня 2023

Keramis - партнер проекту X-Card

Всі власники «Картки харків’янина» мають змогу робити покупки в наших офлайн-магазинах та інтернет-магазині за спеціальною ціною

12 вересня 2023
Lavita

Lavita

Польський бренд із понад 30-річною традицією, який належить Domino Polska

25 серпня 2023

З Днем Незалежності України!

Слава Україні!

24 серпня 2023
Розіграш змішувача Grohe

Ловіть подарунок від Grohe!

Keramis спільно із відомим німецьким сантехнічним брендом Grohe розпочинає спекотний розіграш новинки 2023 року на нашій офіційній сторінці в інстаграмі

17 липня 2023

З Днем Конституції України!

Сьогодні, 28.06.2023, ми відзначаємо День Конституції, важливе свято, яке символізує основу нашої державності та правового ладу

28 червня 2023
Вхід в особистий кабінет