Плитка та сантехніка Keramis
0 (800) 30-44-40Оберіть місто
Плитка и сантехника Keramis
UA
RU
Каталог товарів
Головна
Мiсто
Оберіть місто
Змінити місто
Каталог товарів
0 800 30 44 40

Lavita

Шановні клієнти, презентуємо новинку в нашому асортименті – популярний польський бренд сантехніки та меблів для ванної кімнати Lavita, офіційним імпортером якого у 2023 році став наш магазин Keramis.

Lavita - популярний польський бренд сантехніки та меблів для ванної кімнати

Це польський бренд із понад 30-річною традицією, який належить Domino Polska. Місія бренду Lavita - створювати красиві та комфортні ванні кімнати. Величезний вибір товарів для ванної кімнати та відносно невелика вартість - основа популярності бренду Lavita серед клієнтів по всьому світу. У пропозиції представлені вироби в скандинавському, мінімалістичному, сучасному та класичному стилях.

Серед асортименту продукції Lavita:

Унітази Lavita

Більше 30 моделей унітазів в різних стилях, що забезпечує можливість адаптації до будь-якого інтер'єру. Кожен унітаз оснащений сидінням для унітазу з м’яким закриттям із системою легкого та швидкого розбирання для забезпечення належної гігієни та легкого очищення важкодоступних місць. Чаші Lavita мають технологію без оправ LAVITA RIM+. Для забезпечення гармонії в інтер’єрі більшість моделей чаш мають спеціальні біде. У пропозиції також є унітази чорного, сірого та золотого кольорів.

Унітази Lavita
Гарантія на кераміку 15 років підтверджує якість чаш LAVITA.

Біде Lavita

Біде є синонімом гігієни. Бренд Lavita також пропонує цей вид продукції для забезпечення повного асортименту сантехніки. Всі моделі біде Lavita еквівалентні моделям унітазів. Як і у випадку з унітазами, біде також можна придбати в чорному, сірому і золотому кольорах.

Біде Lavita

Умивальники Lavita – необмежені можливості

Торгова марка Lavita пропонує понад 50 різних типів умивальників, таких як:

  • Настільні раковини
  • Підвісні раковини
  • Підлогові умивальники
  • Врізні раковини
Умивальники Lavita
Це все в різноманітних стилях, формах і розмірах, а також золоті, чорні або кольорові умивальники

Меблі для ванної кімнати Lavita

Меблі для ванної кімнати Lavita пропонують багато можливостей розташування та додатковий простір для зберігання. Їх можна комбінувати зі стільницею або врізними умивальниками, доступні меблі з фрезами та з ручками. Меблі доступні в білому, чорному, графітовому та деревному кольорах у різних розмірних варіантах. Меблі Lavita довговічні протягом багатьох років завдяки використанню армованого лакованого меблевого щита.

Меблі для ванної кімнати Lavita

Дзеркала для ванної кімнати Lavita

Ще одним важливим естетичним і практичним аспектом в обладнанні ванної кімнати є дзеркало. Дзеркала Lavita ідеально доповнюють решту пропозиції бренду. Ви можете вибрати світлодіодні дзеркала з підсвічуванням або традиційні дзеркала без підсвічування різних форм. Рама дзеркал Lavita виготовляється з нержавіючої сталі, алюмінію, МДФ, скла або дерева. Дзеркальне скло є найякіснішим матеріалом на ринку, покритим світловідбиваючим шаром срібла.

Дзеркала для ванної кімнати Lavita

Окремо стоячі та пристінні ванни Lavita

Lavita пропонує окремо стоячі та пристінні ванни багатьох форм, стилів і розмірів. З ваннами Lavita інтер’єр вашої ванної кімнати може стати розкішним і насолоджуватися щоразу, коли ви віддаєтеся насолодам домашнього SPA. Ванни Lavita покриті товстим шаром якісного акрилу і мають армуючий вирівнюючий каркас, а дно ванн потовщене і армоване. Гарантія 10 років.

Окремо стоячі та пристінні ванни Lavita

Радіатори для ванної кімнати Lavita

Сьогодні радіатор для ванної кімнати є не тільки джерелом тепла або функцією сушарки, а й елементом облаштування. Радіатори Lavita в білому, сірому і чорному кольорах ідеально підійдуть як декоративний і функціональний елемент будь-якої ванної кімнати.

Радіатори для ванної кімнати Lavita

Аксесуари для ванної кімнати Lavita

Усю пропозицію обладнання для ванної кімнати Lavita доповнюють аксесуари, виготовлені з особливою ретельністю. Високоякісна вуглецева сталь з антикорозійним захистом гарантує довговічність протягом багатьох років. Прості та мінімалістичні форми знайдуть своє застосування у багатьох ванних кімнатах

Аксесуари для ванної кімнати Lavita

Душові трапи Lavita

Лінійний потік дозволяє створити душовий простір без душового піддону. Лінійні трапи Lavita виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, що гарантує якість роками. Ще однією перевагою лінійних водостоків Lavita є легкість очищення. Мінімалістичний дизайн є великою декоративною цінністю наших зливів, в деяких моделях є можливість наклеювання плитки, завдяки чому ми отримаємо однорідну поверхню в душі.




Душові трапи Lavita

2 товара

Інсталяції та клавіши Lavita

Важливим елементом, але непомітним у кожній ванній кімнаті є рама для кріплення підвісних унітазів. Бренд Lavita також підготував таке рішення для своєї продукції. Інсталяції Lavita польського виробництва гарантують безперебійну експлуатацію роками. Ви можете придбати змивну клавішу для унітазу білого, чорного, хромованого або сріблястого кольору різних форм на вибір. Lavita пропонує не тільки інсталяції для унітазів, а й для біде, умивальників, пісуарів і ручок для інвалідів.

Інсталяції та клавіши Lavita


Keramis – офіційний імпортер ТМ Lavita в Україні! Ми пропонуємо нашим клієнтам широкий асортимент товарів на нашому сайті в наявності та під замовлення!

Подивитись сантехніку Lavita можна в наших офлан-магазинах:

  • м. Київ, вул. Козелецька 24А, 2 поверх, офіс 6
  • м. Харків, вул. Клочківська 159
  • м. Харків, вул. Шевченка 327
Інші новини
Всі новини...

Популярна серія змішувачів KLUDI BOZZ у новому золотому виконанні!

Улюблена колекція наших клієнтів KLUDI BOZZ відтепер доступна до замовлень в популярному кольорі BRUSHED GOLD!

20 березня 2024

Зі святом весни, любі жінки! З чарівним святом 8 Березня!

З чарівним святом 8 Березня!

07 березня 2024

Кухонні змішувачі OMNIRES SWITCH - вишуканий дизайн та джерело кристально чистої води а вашому домі.

Зустрічайте OMNIRES SWITCH. Це нова колекція змішувачів, що характеризується мінімалістичним дизайном.

14 лютого 2024

Ловіть подарунки до Різдвяних свят!

Різдвяний розіграш 2023 року спільно з Omnires

01 грудня 2023

Керамограніт Bien Ceramica. Огляд колекцій

Турецька фабрика керамічної плитки Bien Ceramica привертає увагу неперевершеними колекціями настінної плитки та керамограніту

22 листопада 2023

KERAMIS - офіційний партнер державної програми єВідновлення!

Магазин KERAMIS долучився до програми єВідновлення та додатково пропонує спеціальні умови, персональний сервіс та спеціальні ціни

15 вересня 2023

Keramis - партнер проекту X-Card

Всі власники «Картки харків’янина» мають змогу робити покупки в наших офлайн-магазинах та інтернет-магазині за спеціальною ціною

12 вересня 2023

З Днем Незалежності України!

Слава Україні!

24 серпня 2023
Розіграш змішувача Grohe

Ловіть подарунок від Grohe!

Keramis спільно із відомим німецьким сантехнічним брендом Grohe розпочинає спекотний розіграш новинки 2023 року на нашій офіційній сторінці в інстаграмі

17 липня 2023

З Днем Конституції України!

Сьогодні, 28.06.2023, ми відзначаємо День Конституції, важливе свято, яке символізує основу нашої державності та правового ладу

28 червня 2023

Харківський салон по вул. Шевченка 327 працює!

Наші двері відчинені для клієнтів:
Понеділок – п'ятниця, з 09:00 до 18:00

01 червня 2023
Вхід в особистий кабінет