Плитка та сантехніка Keramis
0 (800) 30-44-40Оберіть місто
Плитка и сантехника Keramis
UA
RU
Каталог товарів
Головна
Мiсто
Оберіть місто
Змінити місто
Каталог товарів
0 800 30 44 40

Вибір душового піддона в 2023 році

Вибір піддона душової кабіни

З чого потрібно починати «зведення» душової кабіни? Як і у випадку зі звичайним будинком, з фундаменту, тобто з піддона. Він є базою для всієї конструкції та забезпечує збір і злив стічної води. Тому покупка подібного компонента повинна бути усвідомленою та враховувати безліч нюансів. А для цього необхідно заздалегідь прояснити, як вибрати душовий піддон, і на що ж звернути увагу в його конструкції?

Правильно вибираємо матеріал піддона для душової

Перше, що треба дізнатися: з чого виготовлена сантехніка. Варіанти зазвичай наступні:

Які існують піддони за розмірами?

Наступним кроком необхідно визначитися з габаритами у такого елемента для душової кабіни. Причому оцінку цього параметра варто розділити на два пункти:

  • Довжина/ширина. Перш за все, вибір душового піддона повинен спиратися на розміри як кімнати, так і запланованої вами кабінки. Адже тут важливо знайти правильний баланс між комфортом під час прийому душу, коли ніщо не обмежує ваших рухів, і наявного простору в приміщенні. Що ж стосується пропозицій виробників, варіацій море: від компактних, але більш-менш зручних моделей у 70х70 см до велетенських 200х100 см.
  • Глибина. За цим показником усі піддони для душової можна розділити на три групи: дрібні (бортики до 5 см), середні (10-20 см), глибокі (від 20 см). Якщо ви не плануєте вибирати ще й ванни, але хочете купати маленьку дитину або собаку, варто вибрати душовий піддон глибокого типу. Однак якщо в оселі живуть люди похилого віку чи люди з обмеженими можливостями, краще дрібні моделі – адже з ними не потрібно високо піднімати ноги.

Рифлений душовий піддон

При виборі душового піддона зверніть увагу не тільки на його розміри, а й оздоблення – із рифленим дном ризик посковзнутися нижче

Якої форми душовий піддон краще взяти?

На зручність користування душем та економію місця в приміщенні впливає не тільки розмір кабінки з піддоном, а й їх формат. Сьогодні найчастіше зустрічаються:

Додаткові комплектуючі

Сифон для душового піддона

До душового піддона необхідно підібрати відповідні аксесуари: наприклад, особливо компактний, практично плоский сифон

Так як вибрати душовий піддон сам по собі – лише півсправи, треба подбати про ряд дрібниць, без яких його монтаж і експлуатація будуть скрутними. До таких аксесуарів, які можуть йти в комплекті або продаватися окремо, відносяться:

  • Сифон. В душовій кабіні для зливу в каналізацію найкраще підібрати плоску модель сифона – вона дуже компактна. Також не завадить механізм клік-клак, щоб простим рухом ноги закривати або відкривати злив.
  • Ніжки. Якщо піддон встановлений прямо на підлозі (це звичайна практика для моделей із каменю, наприклад), то окремі опори не потрібні. У всіх інших ситуаціях варто підібрати міцні та регульовані за висотою ніжки.
  • Бортики. Багато моделей виконані з цільним бортиком, але часом цього елемента немає в принципі. Закрити боки тоді можливо або плиткою (тією же мозаїкою, наприклад), або особливими бортиками з пластику чи металу.

Перевірені аксесуари для душового піддона

Рекомендовані виробники душових піддонів

При виборі будь-якого душового піддона не можна не звернути уваги на його бренд. Адже від цього багато в чому залежить якість сантехніки, її ресурс. Тому завжди орієнтуйтеся на перевірені марки! До них відносять таких виробників, як:

А щоб покупка продукції цих компаній була вигідною для вас, звертайтеся до інтернет-магазину Keramis. Наші консультанти підкажуть, як правильно вибрати душовий піддон, розкажуть про всі актуальні колекції і запропонують кращі ціни на всю сантехніку. Переконатися в цьому особисто зовсім не складно!

Купити підвісний унітаз в інтернет-магазині Keramis
Інші новини
Всі новини...

Популярна серія змішувачів KLUDI BOZZ у новому золотому виконанні!

Улюблена колекція наших клієнтів KLUDI BOZZ відтепер доступна до замовлень в популярному кольорі BRUSHED GOLD!

20 березня 2024

Зі святом весни, любі жінки! З чарівним святом 8 Березня!

З чарівним святом 8 Березня!

07 березня 2024

Кухонні змішувачі OMNIRES SWITCH - вишуканий дизайн та джерело кристально чистої води а вашому домі.

Зустрічайте OMNIRES SWITCH. Це нова колекція змішувачів, що характеризується мінімалістичним дизайном.

14 лютого 2024

Ловіть подарунки до Різдвяних свят!

Різдвяний розіграш 2023 року спільно з Omnires

01 грудня 2023

Керамограніт Bien Ceramica. Огляд колекцій

Турецька фабрика керамічної плитки Bien Ceramica привертає увагу неперевершеними колекціями настінної плитки та керамограніту

22 листопада 2023

KERAMIS - офіційний партнер державної програми єВідновлення!

Магазин KERAMIS долучився до програми єВідновлення та додатково пропонує спеціальні умови, персональний сервіс та спеціальні ціни

15 вересня 2023

Keramis - партнер проекту X-Card

Всі власники «Картки харків’янина» мають змогу робити покупки в наших офлайн-магазинах та інтернет-магазині за спеціальною ціною

12 вересня 2023
Lavita

Lavita

Польський бренд із понад 30-річною традицією, який належить Domino Polska

25 серпня 2023

З Днем Незалежності України!

Слава Україні!

24 серпня 2023
Розіграш змішувача Grohe

Ловіть подарунок від Grohe!

Keramis спільно із відомим німецьким сантехнічним брендом Grohe розпочинає спекотний розіграш новинки 2023 року на нашій офіційній сторінці в інстаграмі

17 липня 2023

З Днем Конституції України!

Сьогодні, 28.06.2023, ми відзначаємо День Конституції, важливе свято, яке символізує основу нашої державності та правового ладу

28 червня 2023
Вхід в особистий кабінет